گسترش روابط ایرانسل با دانشگاه ها با امضای تفاهم نامه
نوشته شده توسط : rondbaz

دانشگاه شاید برای هر فردی که وارد ان میشود برای تحصیل نقطه پرواز برایش باشد تا به آرزوهایی که دارند برسند و موفق شوند.دانشگاه ها و دانشجویان همیشه در این سال ها همیشه  فعال بودند و توانستند که خدمت های بزرگی به دولت و کشور کرده اند. این روزها اپراتور ایرانسل در حال تلاش است که بتواند به دانشگاه ها و دانشجویان خدمات بسیار گسترده ایی را بدهد . این روزها اپراتور ایرانسل در حال انجام عقد قرارداد با دانشگاه  علم و صنعت است تا بتواند خدمات گسترده ایی را به این شرکت دهد و بتوانند که در ادامه هم با دانشگاه های بیش تری ارتباط برقرار کنند. دکتر بیژن عباسی آرند مدیر عامل  ایرانسل و جمعی از مدیران ارشد این اپراتور و دکتر منصور انبیاء رئیس دانشگاه علم وصنعت به همراه  گروهی از اعضای هیات علمی، معاونان ، اساتید و دانشجویان این دانشگاه حضور داشتند.

این تفاهم نامه که با هدف تعامل، همکاری و هم افزایی در زمینه های علمی، پژوهشی و آزمایشگاهی بین طرفین منعقد شد، شامل چهار موضوع مهم به شرح ذیل می باشد:

·        راه اندازی آزمایشگاه پژوهشی ( انستیتو) هوش مصنوعی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات

·        راه اندازی آزمایشگاه پژوهشی ( انستیتو) سامانه های خودران هوشمند

·        برنامه ریزی برای بهره برداری از سایت ارتباطی 5G ایرانسل در دانشگاه

·        پشتیبانی از پروژه های کارشناسی ارشد و دانشگاه

 

مدیر عامل ایرانسل در این مراسم، ضمن ابراز خرسندی از امضای این تفاهم نامه خود را فردی دانشگاهی دانستند و تاکید کردند: "علم و صنعت را تا حد خوبی می شناسم و از توانمندی های این دانشگاه آگاه هستم."

ایشان با اشاره به سابقه درخشان اپراتور ایرانسل و رسالت و سیاست اصلی آن به عنوان یک اپراتور پیشرو، ارائه فناوری های نوین مانند نسل پنجم تلفن همراه را نیز در همین راستا دانست و بیان داشت:" هم اکنون تنها اپراتوری که خدمات نسل پنجم تلفن همراه را به صورت تجاری عرضه کرده و تا امروز موفق به بهره برداری از 276 سایت تجاری نسل پنجم در تهران و شهرهای مختلف کشور در قالب پروژه توسعه فراگیر برای بهره برداری از 460 سایت شده است؛ اپراتور ایرانسل می باشد."  دکتر عباسی آرند در ادامه ابراز امیدواری کرد که اجرای این تفاهم نامه و راه اندازی سایت ارتباطی نسل پنجم ایرانسل در دانشگاه علم و صنعت به تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه و اجرای هر چه بیشتر پروژه های پژوهشی کمک خواهد کرد.

 

البته مدیر عامل ایرانسل در ادامه از این که در حل مسائل کلان کشور از ظرفیت دانشگاه ها به خوبی استفاده نشده، ابراز تاسف کرد و بیان داشت:" دانشگاه ها باید بیش از پیش درگیر مسائل کلان کشور باشند و برای حل آنها، راه حل ارائه دهند. " در ادامه نیز عباسی آرند اعلام آمادگی ایرانسل برای بازدید گروه های دانشجویی از زیرساخت ها  و فرصت ها و ظرفیت های موجود را بیان نمود و افزود: " آماده حمایت از پروژه های کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه ها در زمینه های مورد نیاز ایرانسل با هدف استفاده از ظرفیت دانشگاه در حل مسائل خود هستیم."

 

عباسی آرند با اشاره به تاسیس مجموعه ایرانسل لبز که از سال 98 به عنوان بازوی تحقیق و توسعه این اپراتور در حال فعالیت میباشد؛ به تولید مودم های بومی اینترنت همراه و ثابت به عنوان یکی از نخستین دستاوردهای این مجموعه اشاره کرد و بر لزوم ارتباط این شرکت با دانشگاه ها و شرکت های دانش بنیان به تمرکز بر بومی سازی تاکید کرد. زیرا از نظر ایشان با تغییر استراتژی این اپراتور و گذر از اپراتور دیجیتال و خدمات دهنده ارتباطی ( telco ) به اپراتور فناوری محور ( techco)  ارتباط مستمر و پایدار با دانشگاه ها می تواند اقدامات مجموعه هایی مانند ایرانسل لبز را بیش از پیش توسعه دهد.

 

در این مراسم رئیس دانشگاه علم و صنعت نیز ضمن تشکر از مدیر عامل و مجموعه ایرانسل با بیان این که انعقاد این گونه تفاهم نامه ها و گسترش همکاری ها مهم ترین راه بهبود وضعیت کشور در حوزه های اقتصادی و صنعتی است، تاکید کرد: "دانشجویان باید آنچه در کشور اتفاق افتاده، از جمله موفقیت ها و افتخارات ایرانسل را ببینند تا انگیزه و امید آنها هر چه بیشتر افزایش یابد. "

 

در ادامه مدیر عامل  اپراتور ایرانسل با اشاره به آغاز مطالعات نسل ششم شبکه تلفن همراه ( 6G ) در ایرانسل از ابتدای سال 99 همکاری با مراکز معتبر دانشگاهی و تاکید بر بومی سازی این فناوری نقش دانشگاه  ها را در توسعه این فناوری و رسیدن به مرحله تجاری سازی بسیار مهم و اساسی خواند و از دانشگاه علم و صنعت برای ایفای نقش جدی در این زمینه دعوت کرد. رئیس دانشگاه علم و صنعت نیز از مدیر عامل ایرانسل دعوت کرد تا در مراسم سالانه روز پژوهش این دانشگاه به حضور وزرای صمت و نفت حضور یابد.

 

قطعا همکاری علمی بین دانشگاه ها و مجموعه های موفقی مانند ایرانسل می تواند باعث تقویت بیشتر هر دو مجموعه گردد. زیرا با در نظر گرفتن رقابتی که پس از تاسیس ایرانسل در کشور در حوزه ارتباطات رخ داد و باعث رفع انحصار این صنعت گردید، می توان امیدوار بود همکاری های علمی بین یک شرکت موفق همچون ایرانسل و دانشگاه ها؛ در حوزه مطالعات و هوش مصنوعی، خودروهای هوشمند و... و استفاده از ظرفیت های بالقوه موجود در دانشگاه ها نه تنها ارتباط بین دانشگاه و صنعت را گسترش می دهد بلکه سبب بهبود وضعیت در حوزه صنعت و اقتصاد خواهد شد.

 





:: بازدید از این مطلب : 216
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 22 آذر 1401 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: